Portsjonid: 6

Borš

3 liitrit vett

1 keskmine või suurem peet (haki väikesteks kuubikuteks) 

1 suurem porgand (riivitud) 

1 sibul (viilutatud) 

1 peotäis sellerit (hakitud - salakoostisosa!) 

1 peotäis selleri lehti (hakitud - lõpuks ometi on ka neile oma otstarve) 

1 spl õli 

3 spl äädikas 

maitseks soola, pipart, peterselli

 

Lase poti põhjas õli kuumaks, lisa sibul ning kuumuta umbes 5 minutit. Lisa sibulale vesi ja lase keema tõusta.

Seejärel lisa peet, seller, porgand ning maitsesta soola ja pipraga. Keeda keskmisel kuumusel umbes 30 minutit.

Lisa äädikas ja sellerilehed. Lase korra veel keema tõusta.

Serveeri niisama, raputa peale seemneid või lisa kaerakoort! Imemaitsev kõhutäis on garanteeritud!

PRIVAATSUSPOLIITIKA

 

info@taimetoiduvaljakutse.ee