Portsjonid: 1

Hummus

400 g purk kikerherneid

2 küüslauguküünt purustatuna

3 spl tahinit (Piprapoes täitsa olemas)

3-4 spl sidrunimahla

1/4 tl jahvatatud vürtsköömneid (cround cumin)

oliiviõli

soola, pipart

 

Kurna kikerherned ja püreesta koos küüslauguga. Lisa tahini ja sega kikerherne pasta hulka.

Siis lisa sidrunimahl, vürtsköömned, sool ja pipar. Võid lisada ka oliiviõli, kui tahad kreemjamat tulemust.

Timmi maitse endale parajaks lisades soovi korral kõiki maitseid juurde.

Hummuse peale puista värskelt hakitud koriandrit või peterselli.

Kalla peale ka korralik sorts oliiviõli.

 

Retsept: http://toiduteemal.blogspot.com/2010/04/hummus.html

PRIVAATSUSPOLIITIKA

 

info@taimetoiduvaljakutse.ee