Portsjonid: 10

Kaneelirullid

pakike kuivpärmi (11 g)

380 g nisujahu

4 sl suhkrut

250 ml käesooja vett

1 sl rafineeritud oliiviõli

Glasuur:

4 sl suhkrut

1 sl kaneeli

6 - 7 sl oliiviõli

60 g tumedat šokolaadi

 

Sega kuivpärm, sool ja jahu. Teises kausis sega suhkur veega. Vala suhkru ja vee segu jahu hulka ja sega. Nüüd sõtku tainast paar minutit ja lisa vahepeal õli. Sõtku veel natuke. Jäta tainas kaussi sooja kohta räti alla umbes tunniks kerkima.

Glasuuri jaoks sega suhkur, kaneel ja õli. Jäta kõrvale.

Kui tainas on kerkinud, pane ahi 200 kraadi peale kuumenema. Sõtku tainas veel läbi ning rulli jahusel pinnal laiaks ristkülikuks. Määri tainale kaneeliglasuur. Keera ristkülik rulli ja lõika sellest 10-12 kaneelirulli.

Aseta rullid õliga määritud või küpsetuspaberiga kaetud sügavamasse ahjuvormi üksteise kõrvale. Kata ahjuvorm rätiga ja lase rullidel kerkida, kuni ahi on kuum. Küpseta 15 minutit või kuni rullid on alt kuldpruunid.

Soovi korral sulata tume šokolaad ja nirista see rullidele. Naudi!

 

Retsept: http://www.taimetoit.ee/2016/04/kohevad- kaneelirullid.html

PRIVAATSUSPOLIITIKA

 

info@taimetoiduvaljakutse.ee