Portsjonid: 4

Karrine kapsasupp

500 g kapsast, pestud 

2 sl õli 

1/2 tassi tükeldatud sibulat 

2 küüslauguküünt, hakitud 

1 tl jahvatatud koriandrit 

1 tl jahvatatud kurkumi 

1 tl kuivatatud tüümiani või 2 värsket oksa 

1/2 tl vürtsköömneid 

1 porgand, tükeldatud 

1 purk kookospiima 

1/2 tassi vett 

3/4 tl meresoola, (võib rohkem maitse järgi)

 

Lõika kapsas umbes 2 cm paksusteks ribadeks.

Kuumuta suurel pannil/potil keskmisel kuumusel õli.

Lisa pannile sibul ja küüslauk ning kuumuta umbes 3 minutit, kuni sibul on pehme.

Lisa koriander, kurkum, tüümian, vürtsköömneid, porgand, kapsas ja sega. Lisa veel kookospiim ja vesi ning kuumuta keemiseni.

Pane pannile/potile kaas peale, keera kuumus väiksemaks ja lase vaikselt kaane all umbes 20 minutit podiseda või kuni supp veidi pakseneb.

Võib ka keeta paksemaks ja kasutada kastmena, nt riisi kõrval.

Naudi!

PRIVAATSUSPOLIITIKA

 

info@taimetoiduvaljakutse.ee