Portsjonid: 5

Kartulihautis

3 suurt küüslauguküünt, purustatud 

1 punane sibul, hakitud 

350 g šampinjone, viilutatud 

1/4 tassi tamarit (või sojakaste) 

4 porgandit, tükeldatud 

3 sellerivart, tükeldatud 

500 g väikseid kartuleid, pooleks lõigatud 

1 purk rohelisi läätsi, kurnatud ja pestud 

1 rosmariinivars 

3 loorberileht 

2x 400 g konserveeritud tomateid 

300 ml köögiviljapuljongit 

2 spl kakaopulbrit

 

Kuumuta suures potis oliiviõli. Pane sisse küüslauk, sibul, seened ja tamari. Sega ja kuumuta umbes 5 minutit.

Siis lisa porgand, seller, kartulid, läätsed, rosmariin, loorberilehed, tomatid ja köögiviljapuljongit ja sega läbi.

Pane sisse kakaopulber, sega hästi läbi.

Pane potile kaas peale ja lase 30 minutit haududa.

Serveeri pruuni riisiga või kinoaga ja värske peterselliga (valikuline).

PRIVAATSUSPOLIITIKA

 

info@taimetoiduvaljakutse.ee