Portsjonid: 1

Kurgisalat ubade ja seentega

1 pikk kurk

100 g türgi ube

1 misopuljongi kuubik

1 suurem portobello seen

1 sibul

1 tomat

0,5 tl jahvatatud ingverit

1 küüslauguküüs hakitud

1 tl valge veini äädikat

soola ja pipart

seesamiseemneid

 

Alusta ubade hautamisest. Sega misopuljongi kuubik kuuma veega, lahusta. Prae pannil veidi türgi ube. Lisa puljong ja lase haududa kuni vedelik on vähenenud. Eemalda oad puljongist ja tõsta kõrvale jahtuma. Lisa puljongile jahvatatud ingver, küüslauk ja äädikas. Keeda veidi ja tõsta samuti kõrvale.

Haki sibul ning tükelda tomat ja seen. Prae neid pannil (õliga) kuni seened on pehmed. Mina lisasin ka praadimise lõpus veidi võid. Maitsesta soola ja pipraga. 

Spiraalita/viiluta kurk. Lisa hulka oad ja seened ning maitsesta eelnevalt valmistatud kastmega. Kaunistuseks puista üle seesamiseemnetega.

PRIVAATSUSPOLIITIKA

 

info@taimetoiduvaljakutse.ee