Portsjonid: 4

Maguskartuli-kinoa tšilli

1 purk musti ube (võib asendada ka teiste meelepäraste ubadega) 

1 purk punaseid ube 

300 g viilutatud tomateid 

1 purk tomatipastat 

1 suur hakitud maguskartul 

200 g keetmata kinoad 

1 hakitud sibul 

5-6 hakitud küüslauguküünt 

4 tassi vett või köögiviljapuljongit 

1 spl oliiviõli 

1,5 spl tšillipulbrit 

1-2 tl vürtsköömneid 

1 spl kuivatatud oreganot (võib asendada basiiliku või tüümianiga) 

maitseks veidi küüslaugupulbrit, sibulapulbrit, soola 

serveerimiseks rohelist sibulat, avokaadot

 

Lase keskmisel kuumusel poti põhjas õli kuumaks. Kuumuta potis sibulat umbes 7-10 minutit, kuni see on pehme ja kuldpruun. Lisa küüslauk, sega ja kuumuta veel umbes minuti jagu.

Lisa tomatipasta, tšillipulber, vürtsköömen, oregano, küüslaugu- ja sibulapulber, sega ja kuumuta veel umbes 2 minutit.Aseta potti tomatid, vesi või köögiviljapuljong, oad ja maguskartul ning sega läbi. Viimasena lisa juurde jooksva külma vee all korralikult loputatud kino ja keeda tasasel tulel umbes 30-40 minutit aeg-ajalt segades. 

Tšilli on valmis, kui maguskartul on pehme.

Bon appetit! Ja head sõltuvustee algust!

PRIVAATSUSPOLIITIKA

 

info@taimetoiduvaljakutse.ee