Portsjonid: 2

Pad Thai

1/2 pakk (umbes 200 g) riisinuudleid 

1/2 pakk tofut

2 spl õli 

1/4-1/2 tassi vett 

1 küüslauguküüs, peeneks hakitud 

1 suur peotäis murulauku 

2 spl sojakastet 

1 spl suhkurt 

1/2 laimi mahla 

1 tass mungoa idusid 

1 roheline sibul, hakitud 

serveerimiseks purustatud maapähklid, koriander ja laim

 

Keeda riisinuudlid, kuid mitte liiga pehmeks (peaks veidi alakeedetud olema). Kurna ja aseta kõrvale.

Kuumuta pannil õli, keskmisel-kõrgel kuumusel, ning lisa tofu ja prae umbes 2-3 minutit igat külge, kuni kuldne pruun.

Lükka tofu pannil kõrvale, keera kuumus veidi maha ning lisa nuudlid, küüslauk, murulauk, sojakaste, suhkur ja laimimahl.

Vähehaaval lisa pannile vett, 1-2 spl korraga, et nuudlid ei kleepuks pannile ja nad saavad küpseda.

Keera kuumus madalaks ja lisa mungoa idud ja roheline sibul ning sega läbi.

Viska peale purustatud maapähkleid, koriandrit ja laimisektor ning serveeri!

PRIVAATSUSPOLIITIKA

 

info@taimetoiduvaljakutse.ee