Portsjonid: 4

Prantsuse sibulasupp

2 keskmist punast sibulat, viilutatud 

1 kollane sibul, viilutatud 

õli, praadimiseks 

2 küüslauguküünt, hakitud 

1 tass rohelisi läätsi 

6 tassi köögiviljapuljongit 

1 tl värsket tüümiani 

maitse järgi soola ja pipart

 

Kalla poti põhja õli ja kuumuta keskmisel-madalal kuumusel.

Lisa viilutatud sibulad ja kuumuta kuskil 30 minutit, kaas peal.

Sega vahete-vahel kuni sibulad on pehmed ja karamelliseeritud. Olge ettevaatlik, et sibulat ära ei kõrveta!

Lisa küüslauk ja kuumuta umbes 1 min.

Lisa ülejäänud koostisosad ja lase vaiksel tulel haududa umbes 30-45 minutit, ilma kaaneta, kuni läätsed on pehmed.

Maitse ning lisa soovi korral veel soola või pipart.

Naudi!

PRIVAATSUSPOLIITIKA

 

info@taimetoiduvaljakutse.ee