Portsjonid: 6

Seenekotletid

1 spl rapsiõli (või muud taimset õli) 

1 väike sibul, tükeldatud 

1 küüslauguküüs, hakitud 

3 rohelist sibulat, tükeldatud 

1/2 tl köömneid 

3/4 tassi seeni, väikseks hakitud 

1 purk valgeid ube 

1 tl peterselli 

sool, must pipar 

2 spl õli

 

Valmista ette kõik koostisosad. (tükelda, haki, jne)

Kuumuta pannil õli ning prae sibul ja küüslauk. Umbes 3-5 minutit, kuni sibul on pehme.

Järgmisena, lisa roheline sibul, köömned ja hakitud seened ning prae veel umbes 5 minutit. Vajadusel lisa õli juurde. Kui valmis, tõsta segu kõrvale.

Kasuta kahvlit või midagi muud, et purustada oad. Võib ka purustada köögikombainis.

Sega omavahel kokku purustatud oad ja sibula-seene segu ning lisa ka petersell, sool ja pipar. Jälgi, et kõik koostisosad on korralikult läbi segatud.

Tee segust kotletid. Jälgi, et kotletid ei tuleks liiga õhukesed. Muidu võivad katki minna.

Kuumuta pannil umbes 2 spl õli ja prae kotletid. Mõlemalt poolt prae umbes 3 minutit. Kui on soovi ja võimalust, võib kotlette küpsetada ka grillil, siis on maitse eriti hea!

Serveeri oma valitud toiduga ja naudi!

PRIVAATSUSPOLIITIKA

 

info@taimetoiduvaljakutse.ee