Portsjonid: 5

Seljanka

1  sibul 

1 spl õli 

3 sojaviinerit või 4-7 šampinjoni 

1 porgand 

3 kartulit

1 küüslauguküüs 

1,5 l keevat vett 

1 purk 

meelepäraseid ube, kurnatult ja loputatult 

3 spl tomatipastat 

2-3 hapukurki

1 spl (pruuni) suhkrut 

2-3 spl maitsepärmi 

maitsestamiseks soola, pipart, paprikapulbrit, tšillit

 

Pruunista poti põhjas õlis sibul. Kui sibul hakkab klaasjaks muutuma, lisa seened ja/või sojaviineri tükid ning pruunista veel umbes 3 minuti jagu. Lisa porgand ja kuumuta veel 5 minutit. Sega hulka umbes 1 tl soola.

Lisa kartulid, küüslauguk ning sega. Seejärel lisa keev vesi, tomatipasta ning lase valmida, kuni kartul ja porgand on pehmed. Viimaks lisa oad, hapukurk, suhkur ja muud maitseained.

Lase veel umbes 10 minutit tasasel tulel valmida ja naudi!

PRIVAATSUSPOLIITIKA

 

info@taimetoiduvaljakutse.ee