Portsjonid: 10

Soolatud küpsisetaigna fudge

80 g tumedat šokolaadi

1 tass mandlivõid

1/3 tassi vahtrasiirupit

1/4 tassi sulatatud rafineeritud kookosõli

1 tl vanillipulbrit

1 kaerajahu

1 tl helbelist meresoola (valikuline)

 

Tükelda šokolaad väikesteks tükkideks ja pane kõrvale.

Sega kokku mandlivõi, vahtrasiirup, kookosõli ja vanill.

Lisa jahu ja sega spaatliga, kuni see on ühtlane. Pane sisse šokolaaditükid.

Pane küpsetuspaber väiksele ahjupannile. Suru taigen pannile ja puista peale meresoolahelbed.

Pane 15-20 minutiks külmikusse.

Võta taigen pannilt ära ja lõika ruutudeks.

Serveeri koheselt või aseta serveerimiseni külmikusse.

 

Retsept ja pilt: http://www.anettvelsberg.com/blog

PRIVAATSUSPOLIITIKA

 

info@taimetoiduvaljakutse.ee