Portsjonid: 8

Troopilised suverullid

1 avokaado, ribadeks lõigatud 

1 kurk, ribadeks lõigatud 

2 mangot, ribadeks lõigatud 

1 tass koriandrit, peeneks hakitud 

2 tassi aedsalatit, hakitud 

8-10 riisipaberit 

2 spl maapähklivõid 

1 laimi mahl 

1 spl seesamiõli 

1/2 tl soola 

1/2 tl pipart

 

Pese ja lõika köögiviljad ja puuviljad.

Suurel taldrikud, kuhu mahuvad peale riisipaberid, pane umbes 5 cm sooja vett.

Hoia riisipaberit vee all umbes 10-20 sekundit, või kuni see on piisavalt pehme, et rulli keerata. Pane riisipaber lõikelauale ja selle peale ühele poole paiguta paar viilu mangot, avokaadot ja kurki. Puista umbes 1 spl koriandrit ja aedsalatit peale.

Voldi riisipaberi ots köögiviljade peale. Voldi servad, ning rulli nagu burritot.

Lõika pooleks, väikse nurga all. Tee seda sama ülejäänud riisipaberite ja köögiviljadega.

Kastme tegemiseks sega kokku maapähklivõi, laimimahl, seesamiõli, sool ja pipar.

Serveeri kohe. (Külmkapis seisab kuni 2 päeva).

PRIVAATSUSPOLIITIKA

 

info@taimetoiduvaljakutse.ee